Week tegen de voedselverspilling

Van 3 tot en met 8 juni 2019 organiseren Resto-013 en Bureau Ver(?)antwoord voor de 3e maal gezamenlijk een Week tegen de Voedselverspilling. Ook dit jaar zullen de koks van Resto-013 weer overschotten omtoveren tot een smakelijke maaltijd. De overschotten zullen worden geleverd door Groente&Fruit Gewoon Vers Aabe, Stadstuinderij Piushaven, PLUS IJsselstein aan de Besterdring en Groente&Fruit Gewoon Vers Heyhoef. De voorgaande jaren vond de week tegen de voedselverspilling plaats in september. Dit jaar is er gekozen voor een ander seizoen.

Over Jan Vugts

Geboren in 1959, getrouwd, twee kinderen. Afgestuurd in het vak Economie van de Ontwikkelingslanden met scriptie over de bananenproductie in Costa Rica. Sinds 1998 werkzaam als zelfstandig ondernemer in Bureau Ver(?)antwoord. Vrijwilliger bij Stedenband Tilburg - Matagalpa en Stichting Werelddelen.