Voedselverspilling verminderen door project “Overschot onderschat”

Half november 2017 heeft Bureau Ver(?)antwoord een subsidie ontvangen van de gemeente Tilburg voor het uitvoeren van projectvoorstel “Overschot onderschat”.  Doel van dit project is het verminderen van de voedselverspilling door huishoudens in Tilburg door het organiseren van een aantal evenementen in 2018. Als u belangstelling hebt om bij de uitvoering van dit project samen te werken met Bureau Ver(?)antwoord dan graag z.s.m. contact opnemen met mij via een mailtje naar jan@bureauverantwoord.nl of telefonisch via 0617094047.

 

Een impressie van de Week tegen de voedselverspilling bij Resto-013 die Bureau Ver(?)antwoord i.s.m. Resto-013 en Tilburgs Kliekjes Doorgeefluik in september 2017 organiseerde is hier te vinden.

Over Jan Vugts

Geboren in 1959, getrouwd, twee kinderen. Afgestuurd in het vak Economie van de Ontwikkelingslanden met scriptie over de bananenproductie in Costa Rica. Sinds 1998 werkzaam als zelfstandig ondernemer in Bureau Ver(?)antwoord. Vrijwilliger bij Stedenband Tilburg - Matagalpa en Stichting Werelddelen.